Loading...

Dags att städa?

Hitta hjälp i vardagen genom att boka städning online.

Yoopies, Hur fungerar det?

Läs mer

På Yoopies kan du hitta en pålitlig lokalvårdare till privata hem eller företag!

 • Hitta en pålitlig lokalvårdare nära dig.

  Hitta en pålitlig lokalvårdare nära dig.

  Du har varken tid eller krafter att städa hemma? Yoopies kan göra ditt liv lättare! Tack vare geolokaliserade annonser och en rad med olika sökkriterier kan du hitta den bästa lokalvårdaren nära dig! Allt är snabbt och enkelt och du kan hitta din hjälp i vardagen med några klick. Sök utifrån dina kriterier och berätta om dina krav för att DU ska ha tid för saker du tycker om!

 • Hitta lokalvårdare till företag på Yoopies!

  Hitta lokalvårdare till företag på Yoopies!

  Letar ni efter en lokalvårdare till er arbetsplats? Yoopies kan hjälpa er att hitta den perfekta lokalvårdaren.

  Glöm krångliga agenturer och sök städtjänster via geolokaliserade annonser och ett stort urval av kriterier. Vi tar inga provisioner eller agenturskostnader och ni kan förhandla lönen direkt med lokalvårdaren.

 • Kontakta lokalvårdare nära dig

  Kontakta lokalvårdare nära dig

  Att lämna sina hemnycklar till en främmande människa kan vara ett svårt beslut. Därför kan du läsa åsikter och rekommendationer som andra användare har skrivit på Yoopies. Yoopies är inte bara matchmaking mellan olika användare utan också ett community där familjerna kan hjälpa varandra. Genom att använda Facebook kan du även se vilka av dina Facebook-vänner har rekommenderat en lokalvårdare. Allt detta fungerar genom att slå på djungeltrumman.
  "
  Ingenting är enklare än att kontakta en lokalvårdare på vår sida. Du behöver bara välja en profil och kontakta henne/honom via telefon eller via ett meddelande. Denna person kommer att få en avisering om ditt meddelande och då är det bara att vänta på ett svar!

Hitta det perfekta jobbet!

Börja!