Loading...

Allt för ditt husdjurs skull!

Hitta den perfekta djurvakten. Boka online. Yoopies hjälper.

Yoopies, Hur fungerar det?

Läs mer

Hitta en djurvakt snabbt och enkelt på Yoopies.

 • Hitta en djurvakt i Helsingfors och runtom Finland.

  Hitta en djurvakt i Helsingfors och runtom Finland.

  Du ska åka på en efterlängtad semester men du känner ingen som skulle kunna sköta ditt fyrfota vän? Yoopies har en lösning för djurpassning. Det kan handla om en promenad en gång i veckan eller om hjälp med att mata katten medan du besöker dina släktingar på andra sidan av Finland. Yoopies har många underbara profiler nära dig och djurvakten kan antingen ta din kära djurvän hem till sig eller så kan ni komma överens om att hen kommer hem till er. Det är upp till er att bestämma vilken lösning är bäst!

  Söker du kattvakt eller en hundvakt som kan hoppa in och kolla att allt är ok? Registrera dig på Yoopies!

 • Ett alternativ för hunddagis och pensionat: hitta en pålitlig djurvakt som dina vänner har rekommenderat.

  Ett alternativ för hunddagis och pensionat: hitta en pålitlig djurvakt som dina vänner har rekommenderat.

  Hur ska man hitta en pålitlig djurvakt? På Yoopies kan du läsa åsikter och rekommendationer som hjälper dig att bestämma! Yoopies är inte bara matchmaking mellan djurvakter och djurägare utan också ett community där familjer kan hjälpa varandra. Du kan även använda Facebook för att se vad dina vänner har skrivit om en djurvakt. Allt det här finns för att slå på djungeltrumman och hjälpa varandra!
  Registrera dig på Yoopies och hitta den perfekta djurvakten nära dig! Yoopies tar inga provisioner eller agenturskostnader utan det är du tillsammans med din djurvakt som förhandlar lönen och kommer överens om detaljerna. Snabbt och enkelt! Yoopies!

 • Kom i kontakt med djurvakter.

  Kom i kontakt med djurvakter.

  I motsats till olika agenturer tar Yoopies ingen provision och är därmed ett billigare alternativ till djurdagis. Registrera dig och skapa en annons och du kommer att hitta den perfekta djurvakten med några klick! Kontakta de bästa kandidaterna och välj din favorit som kan sköta din fyrfota vän. Allt är snabbt och enkel så registrera dig redan idag!

Hitta det perfekta jobbet!

Börja!