Loading...

Att hitta en barnvakt är som en barnlek!

Hitta din pärla. Boka online. Yoopies hjälper.

Yoopies, Hur fungerar det?

Läs mer

Söker du en barnvakt, djurvakt eller lokalvårdare? Registrera dig på Yoopies! Hos oss hittar du den bästa hjälpen nära dig. Fyll i ditt postnummer, önskemål och bläddra igenom kandidater som du kan kontakta med ett klick! Snabbt och enkelt!

 • Hitta en barnvakt i Helsingfors eller var som helst i FI

  Hitta en barnvakt i Helsingfors eller var som helst i Finland

  Använd olika sökkriterier för att hitta den perfekta hjälpen i vardagen. Sökningen kan baseras exempelvis på tillgänglighet, plats, erfarenhet eller kvalifikationer. Du kan även läsa utvärderingar och ansluta till Facebook för att se om dina vänner har rekommenderat denna profil.

 • <a href="https://yoopies.fr/nounou">Barnvaktssökning</a> : Yoopies har den perfekta lösningen

  Barnvaktssökning : Yoopies har den perfekta lösningen

  Söker du en student som har tid att fixa lite mellanmål och köra ditt barn till dans eller ishockey? Eller kanske en lokalvårdare som sköter veckostädningen för dig? Registrera dig på Yoopies! Registreringen kostar ingenting och du kan hitta den perfekta hjälpen i vardagen med några klick!

 • Pålitliga barnvakter och dagbarnvårdare

  Pålitliga barnvakter och dagbarnvårdare

  Yoopies är mycket mer än bara en enkel internetsida för barnpassningstjänster. Du kan läsa rekommendationer, hitta verifierade profiler och diskutera med de mest intressanta profilerna via meddelanden eller telefon. Tack vare utvärderingar, betyg och rekommendationer kan du hitta en pålitlig barnvakt som hela familjen kommer att älska. Att hitta en pålitlig barnvakt kan kännas svårt men tack vare våra utvecklade tjänster och enkel hemsida är det nu lättare än någonsin! Testa Yoopies!

Hitta det perfekta jobbet!

Börja!