Loading...

Annonser - barnvakt i Helsinki

Sök jobb som motsvarar dina kriterier gällande pris, plats, tidtabell...

Yoopies har 35 barnomsorg i Helsinki

Uppdaterad den : 22/01/2019 Enstaka barnpassningar
Helsingfors

Lastenhoitaja Puistolaan

Tarvitsemme lastenhoitajan Puistolaan tiistaina 22.1. Aloitus mahdollisimman aikaisin, kuitenkin viimeistään 9:00. Lopetus 15:30. Lapsi on 7 v. koululainen, kotona flunssan takia. Lapsi pärjää pari tuntia yksin, joten hoitajan ei tarvitse olla paikalla koko aikaa. Jos kiinnostaa, soita. Voi soittaa vaikka keskellä yötä.

Uppdaterad den : 09/06/2019 Enstaka barnpassningar
Helsingfors

6v tyttö /Lauttasaari

Hei, tarvitsisin satunnaisesti lastenhoitajaa ihanalle 6vuotiaalle tyttärelleni Lauttasaareen. Äidinkieli meillä on ruotsi joten mielellään kaksikielistä hoitajaa etsimme( ei pakollinen). Pääasia on että olet oma-aloitteinen, reipas, vastuullinen, keksit puuhaa ja panostat tyttäreeni häntä hoitaessasi'️

Uppdaterad den : 29/11/2018 Enstaka barnpassningar
Helsingfors

1- ja 7-vuotiaat tytöt etsivät hoitajaa

Hei! Etsimme hoitajaa kahdelle pirteälle tytölle. Isosiskon mielipuuhaa on barbeilla leikkiminen ja pikkusisko tykkää (isosiskon leikkien sotkemisen lisäksi) erityisesti puistossa käymisestä. :) Tarvetta hoitajalle olisi noin kerran viikossa sopimuksen mukaan. Aikaisempi kokemus on plussaa ja vaadimme rikosrekisteriotteen näkemistä,

Uppdaterad den : 09/11/2018 Enstaka barnpassningar
Helsingfors

Lastenhoitajaa satunnaisesti

Hei! Olemme pieni, rento perhe, jonka yksi jäsen on vähän päälle 3v. energinen, kiltti tyttö. Koska meillä on vähän tuttuja tai potentiaalisia lapsenvahteja lähistöllä, päädyimme etsimään apua muualta. Tarvitsemme apua vain satunnaisesti, erityisten menojen aikaan. Ota yhteyttä niin tutustutaan lisää.

Uppdaterad den : 21/11/2018 Enstaka barnpassningar
Helsingfors

Haluatko lastenhoitotöitä?

Hei! Olemme miettineet lastenvahdin hankkimista ja ajattelimme kokeilla josko onnistaisi tätä kautta. Meillä on yksi vajaa 3-vuotias poika, joka tykkää ulkoilla ja leikkiä legoilla. Me vanhemmat etsimme luotettavaa tyyppiä käymään silloin tällöin ja poika etsii sellaista tyyppiä, joka tykkää niistä legoista! ;)