Loading...
Sprid dina kunskaper!

Hitta elever nära dig.

Yoopies, Hur fungerar det?

 • Geolokaliserade annonser

  Hitta en privatlärare tack vare geolokaliserade annonser. Du kan kontakta profilerna direkt på sidan.

 • Personlig kalender

  Skapa din egen kalender och visa andra när du kan jobba!

 • Maxa din synlighet

  Be Yoopies-teamet att verifiera din profil och du har mycket större chanser att hitta ett jobb. Efter att profilen är verifierad visas den i toppresultaten och du når potentiella arbetsgivare snabbt och enkelt.

 • Bestäm ett pris

  När du registrerar dig kan du ange ett pris som du sedan kan diskutera ännu. Yoopies tar inga provisioner eller agenturkostnader.

Läs mer

Hitta lärarjobb på Yoopies.
Sidan är gratis och du kan bläddra igenom annonser nära dig.

 • Bli lärare med ett klick!

  Bli lärare med ett klick!

  Älskar du att undervisa? Letar du efter ett extrajobb?
  Skapa en gratis profil på Yoopies! Yoopies har många jobberbjudanden för alla som vill undervisa exempelvis matematik, franska, biologi, engelska, ryska eller arabiska. Det kräver inget pappersarbete och du kan skapa en profil med några klick. Din profil fungerar som ett visitkort och du kan skapa en personlig kalender där andra kan se när du har möjlighet att jobba. Allt det här är gjort för dig: börja genast!

 • Spelar du ett instrument? Dela med dig av dina kunskaper!

  Spelar du ett instrument? Dela med dig av dina kunskaper!

  Vill du dela med dig av din passion för musik genom att undervisa?
  Många familjer söker musiklärare i Helsingfors, Åbo och Vasa och du kan hitta annonser runtom hela Finland! På Yoopies kan du hitta profiler som vill lära sig att spela piano, gitarr eller trummor utan att börja en musikskola. Registrera dig på Yoopies och sprid dina kunskaper! Yoopies tar inga provisioner och ni kan själva förhandla lönen.

 • Kom i kontakt med potentiella elever!

  Kom i kontakt med potentiella elever!

  Att skapa en profil på Yoopies är jätte enkelt! Fyll i var du bor (gatan, postnumret eller staden), skapa en annons, berätta varför du söker jobb och skapa en kalender där arbetsgivarna kan se när du kan jobba. Familjer som är intresserade kan kontakta dig via ett meddelande eller via telefon.
  Du kan också skicka ett meddelande till en arbetsgivare som kommer att få en avisering om att ditt meddelande väntar på ett svar på Yoopies.