Loading...

Soila L., barnvakt i Tampere

  • 18 år gammal, <1 års erfarenhet

  • Enstaka barnpassningar
  • Hämtning från (för)skolan
  • Barnpassning på heltid
MEDDELANDE PÅ ENGELSKA

Lapsenvahti

Hei!
Hei! Olen sosiaalinen ja iloinen 16-vuotias lukiolainen ja haluaisin töitä opiskelun ohelle. Etsin ihmisläheistä työtä ja rakastan lapsia, siksi toimisin mielellään lapsenvahtina. Rakastan lasten kanssa toimimista ja omien urasuunnitelmieni kannalta se olisi hyvää kokemusta, sillä haluan ala-asteen opettajaksi. Olen usein viihdyttänyt kavereideni pikkusisaruksia ja toiminut tukioppilas- ja isostoiminnassa ja pitänyt siitä.

Olen suorittanut peruskoulun hyvin numeroin ja aina osallistunut kaikenlaiseen toimintaan, kuten Oppilaskunnan hallitus ja tukioppilastoiminta, olen käynyt myöskin vertaissovittelija koulutuksen ja toiminut koululla vertaissovittelijana, ja seurakunnan isoskoulutuksenkin olen käynyt. Yläasteen olin viestintäluokalla ja nyt opiskelen Tampereen yhteiskoulun lukiossa ja painotan ilmaisutaitoa opiskeluissani.

Olen koulussa suorittanut työelämään tutustumiset. Kesätöitä olen tehnyt kolmena vuonna Eräkettu Oyllä kiireapulaisena. Olen siis erittäin vastuullinen ja osaan pitää asioista huolen.

Yhteydenotot sähköpostilla tai tekstarilla.
Kysyä voi myös yökeikoista ja ajoista joita ei ole listattu.

Soila Lehtonen

Tillgänglighet Soila

Uppgifter som Soila kan hjälpa med

Matlagning
Läxhjälp
Städning
Barnpassning av barn mellan 2-6 år
Barnpassning av barn över 6 år
Djurpassning
Barnpassning av funktionshindrade barn
Barnpassning av sjuka barn

0 referenser från föräldrar

Professionell erfarenhet: <1 års erfarenhet

  • Information saknas

Mer om Soila

Opiskelen Tampereen yhteiskoulun lukiossa, joka on ilmaisutaidon lukio. Rakastan teatteria ja harrastan näyttelemistä. Olen ollut kolmena kesänä kesätöissä ja nyt haluaisin lukion ohelle töitä, jotka eivät olisi liian usein, mutta saisin tienattua hieman rahaa säästöön. Pidän lapsista ja haluan opiskella opettajaksi.

Plats

Approximative location.