Loading...

Ellen H., barnvakt i Oulu (90310)

 • 18 år gammal, 5 års erfarenhet

 • Enstaka barnpassningar
 • Hämtning från (för)skolan
 • Barnpassning på heltid
 • Språk:
  Finska (Modersmål) , Engelska (Flytande) , Svenska (Nybörjare)
 • Nationalitet
  Finländare
 • Erfarenhet:
  5 års erfarenhet
 • Körkort Nej
  Första hjälpen-certifikat Nej
 • Tillgång till fordon Nej
  Egna barn Nej

Ellens tjänster

MEDDELANDE PÅ ENGELSKA

Tarjotaan lastenhoitopua

Hei!

Olen Ellen, 17-vuotias lukion kolmatta luokkaa käyvä nuori. Olisin kiinnostunut tekemään lastenhoitotöitä opiskelujen ohella.

Täytän 18 vuotta lokakuussa, ja tarkoituksenani on tuolloin myös hankkia ajokortti. Vapaa-ajallani harrastan ratsastusta, kuntonyrkkeilyä, lenkkeilyä ja muuta urheilua. Pidän myös kirjojen lukemisesta ja koirani kanssa touhuamisesta. Luonteeltani olen ennakkoluuloton, avoin ja oppimishaluinen. Olen erittäin oma-aloitteinen, enkä pelkää kysyä neuvoa jonkin asian ollessa epäselvä.

Lasten kanssa toimiessani minulle tärkeitä asioita ovat turvallisuus, johdonmukaisuus sekä aito läsnäolo, hauskanpitoa ja leikkimistä unohtamatta. Heittäydyn rohkeasti mukaan lasten leikkeihin, ja ideoin aktiivisesti mukavaa tekemistä - oli se sitten leipomista, palapelien kokoamista, kirjojen lukemista, puistossa leikkimistä tai askartelua. Voin lastenhoidon ohella tehdä pieniä kotitöitä, eivätkä lemmikitkään ole ongelma.

Minulla on monta nuorempaa sisarusta, joita olen hoitanut paljon. Lisäksi olen ollut työsuhteessa saman perheen kanssa jo yli neljän vuoden ajan. Perheessä on neljä lasta, jotka ovat tällä hetkellä 6-14-vuotiaita. Olen työskennellyt perheessä neljänä kesänä lapsenvahtina vanhempien ollessa töissä, jolloin työtehtäviini on kuulunut yleinen lapsista huolehtiminen, ruoanlaitto sekä pienet kotityöt. Kesätöiden lisäksi olen ollut tarvittaessa lapsenvahtina iltaisin ja viikonloppuisin. Olen saanut paljon positiivista palautetta oma-aloitteisuudestani sekä toiminnastani lasten kanssa. Kyseisen perheen lisäksi olen hoitanut lapsia tämän sivuston kautta sekä satunnaisesti sukulaisillani ja tuttavillani. Kokemusta minulla on muutaman kuukauden ikäisistä vauvoista aina yläasteikäisiin saakka.

Jos kuulostan sopivalta henkilöltä hoitamaan lastasi, otathan rohkeasti yhteyttä :)

Tillgänglighet Ellen

Tillgänglig för barnpassning under skollov
Tillgänglig på nätterna
Accepterar sista minuten-barnpassning

Uppgifter som Ellen kan hjälpa med

Matlagning
Läxhjälp
Städning
6 månader- 2 år gamla barn
Barnpassning av barn mellan 2-6 år
Barnpassning av barn över 6 år
Djurpassning
Barnpassning av sjuka barn
Barnpassning av bebisar under 6 månader

0 referenser från föräldrar

Professionell erfarenhet: 5 års erfarenhet

 • Information saknas

Plats

Approximative location.