Loading...

Mira L., barnvakt i Joensuu

  • 19 år gammal, <1 års erfarenhet

  • Enstaka barnpassningar
  • Hämtning från (för)skolan
  • Barnpassning på heltid
MEDDELANDE PÅ ENGELSKA

lastenhoito

Olen lukiolaistyttö, joka on iltaisin ja viikonloppuisin valmis auttamaan lasten- ja/tai eläintenhoidossa tai siivouksessa. Sopimuksen mukaan mahdollisesti myös muulloin (huomioden oma koulunkäyntini).

Olen ollut päväkodissa tet-harjoittelussa ja minulla on pieniä serkkuja, joita olen hoitanut aiemmin. Voin myös auttaa lapsia läksyissä, sekä matikan ja englannin tutorointi voisi myös onnistua.

Eläimiä olen myös valmis hoitamaan. Minulla on kokemusta erityisesti koirista, koska perheellämme on koira, ja olen viettänyt paljon aikaa myös esimerkiksi kavereiden tai sukulaisten koirien kanssa.
Siivouksesta kokemusta on juuri perussiivous kotona ja ikkunoiden pesu onnistuu myös.

Tillgänglighet Mira

Tillgänglig för barnpassning under skollov
Tillgänglig på nätterna
Accepterar sista minuten-barnpassning

Uppgifter som Mira kan hjälpa med

Matlagning
Läxhjälp
Städning
6 månader- 2 år gamla barn
Barnpassning av barn mellan 2-6 år
Barnpassning av barn över 6 år
Djurpassning

0 referenser från föräldrar

Professionell erfarenhet: <1 års erfarenhet

  • Information saknas

Mer om Mira

Olen kolmannen vuoden opiskelija Joensuun Lyseon lukiossa. Opiskelen pitkää matikkaa, pitkää englantia, ruotsia, terveystietoa ja maantietoa. Harrastan liikuntaa omalla ajallani, käyn esimerkiksi lenkillä ja joskus myös kuntosalilla. Talvella myös käyn satunnaisestu lumilautailemassa. Tykkään kuunnella musiikkia, katsoa netflixiä ja lukea kirjoja. Olen kiinnostunut erilaisita kulttuureista ja vieraista kielistä. Työkokemusta on tet- harjoittelu päiväkodissa ja kaupassa. Olin myös kesätöissä vanhainkodissa. Sen lisäksi olen ollut vapaaehtoisena kioskissa töissä ja ilosaarirockissa.

Plats

Approximative location.