Loading...

Tinka M., barnvakt i Helsinki (00980)

 • 20 år gammal, 3 års erfarenhet

 • Enstaka barnpassningar
 • Hämtning från (för)skolan
 • Barnpassning på heltid
 • Språk:
  Finska (Modersmål) , Engelska (Flytande) , Spanska (Mellannivå)
 • Nationalitet
  Finländare
 • Erfarenhet:
  3 års erfarenhet
 • Körkort Nej
  Första hjälpen-certifikat Nej
 • Tillgång till fordon Nej
  Egna barn Nej
MEDDELANDE PÅ ENGELSKA

Lastenhoitoapua Itä-Helsingissä!

Moikka!

Oon 18v. lukiolainen, lopetin pari kuukautta sitten työt uimaseura Orcassa, jossa ehdin olla 1,5 vuotta lasten uimakouluohjaajana. Tätä kautta ehdin saamaan runsaasti kokemusta 3-13 vuotiaista, erilaisista persoonista! Lisäksi olen vahtinut muutaman eri perheen lapsia, joista nuorimmat on ollut 1-2 vuotiaita. Ennen uimakouluhommia olin lasten jumppakouluohjaajana Tampereella, myöskin noin vuoden ajan. Olen käynyt molempien työpaikkojen kautta lasten ohjaamiseen ja liikuntaan liittyvissä koulutuksissa, joten minulla on myös koulutuksellinen pätevyys lasten kanssa toimiseen. Ysiluokalla suoritin TET-viikkoni päiväkodissa, jossa sain enemmän kokemusta myös vauvoista ja taaperoista. Sieltä sain myös hyvät suositukset alalle. Tällä hetkellä olen vakkarihoitajana alle 2v kaksosille satunnaisesti pari kertaa kuussa!

Harrastan teatteria ja nykytanssia ja opiskelen ilmaisutaitolukiossa, joten leikit ja niihin eläytyminen sujuu loistavasti. Tykkään touhuta lasten kanssa niin sisällä kuin ulkona ja nautin lasten seurasta, kuten työhistoriastanikin voi päätellä ????

Nyt syksyllä mulla ei oo mitään töitä yrityksistä huolimatta, joten ois kiva päästä touhuamaan pienten kanssa ja saamaan vähän erilaista sisältöä päiviin kirjoituksiin pänttäämisen lisäks!????

Tillgänglighet Tinka

Tillgänglig för barnpassning under skollov
Accepterar sista minuten-barnpassning

Uppgifter som Tinka kan hjälpa med

Matlagning
Läxhjälp
Städning
Barnpassning av bebisar under 6 månader
6 månader- 2 år gamla barn
Barnpassning av barn mellan 2-6 år
Barnpassning av barn över 6 år

0 referenser från föräldrar

Professionell erfarenhet: 3 års erfarenhet

 • Information saknas

Mer om Tinka

Minulla alkoi juuri abivuosi Kallion lukiossa ja harrastan tällä hetkellä nykytanssia ja koulussa teatteria, sekä kirjoittamista. Valmistun joulukuussa 2019, jonka jälkeen haaveilen lähteväni joko vapaaehtoistöihin tai au pairiksi ulkomaille. Tulevaisuudessa minua kiinnostaa taidealojen lisäksi lähteä opiskelemaan ensihoitoa! Kesätöissä olen ollut nyt kaksi kesää hoitokoti Päiväkummussa, joten vanhusten hoidostakin minulla on kokemusta.

Plats

Approximative location.